Bizcocho de Matcha

11 May

Hoy os traigo un bizcocho que podéis hacer en cualquier momento, muy fácil, sabroso y especialmente pensado para los amantes del Matcha.

matcha

Queda esponjoso, no es para nada seco y puedes variar al gusto la cantidad de té que le pongas, cuantas más cucharadas, más sabor a Matcha tendrá.

Aquí tenéis la receta 😉

Ingredientes:

  • 250g de mantequilla a temperatura ambiente
  • 250g de azúcar glas o molido superfino
  • 4 huevos grandes
  • 250g de harina de repostería con levadura
  • 2 cucharaditas de levadura química en polvo
  • 4-8 cucharadas de té Matcha (en pols)
  • 1-2 cucharaditas de leche

Preparación:

  1. En un bol ponemos el azúcar y la mantequilla, y batimos hasta que todo esté bien integrado.
  2. Añadimos los huevos, de uno en uno y batiendo después de cada incorporación. No añadimos el siguiente hasta que el anterior no esté bien integrado. Con el último huevo, podemos añadir una cucharada de harina para que no se cuaje la masa.
  3. Poco a poco vamos añadiendo el té matcha, la levadura y el resto de la harina (en 3-4 veces) y vamos batiendo hasta que todos los ingredientes estén bien integrados.
  4. Añadimos la leche, y terminamos de batir.
  5. Preparamos un molde de unos 20cm, y lo ponemos en el horno a 180ºC aproximadamente 40 minutos o hasta que al pincharlo con un palito, éste salga limpio.
  6. Una vez esté hecho, lo sacamos del horno, y lo dejamos enfriar dentro del molde durante 10 minutos, enfriándose. Después lo traspasamos a una rejilla y dejamos que se termine de enfriar.

Y luego, ya sabéis que toca… ¡A comer! 😉

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Avui us porto un pastís que podreu fer en qualsevol moment, molt fàcil, molt saborós i especialment pensat pels amants del Matcha.

Queda esponjós, no és gens sec i pots variar al gust la quantitat de té que li vulguis posar, com més té, més sabor a Matcha tindrà.

matcha

Aquí teniu la recepta;)

Ingredients:

  • 250g de mantega a temperatura ambient
  • 250g de sucre glaç o molt superfí
  • 4 ous grans
  • 250g de farina de rebosteria amb llevat
  • 2 culleradetes de llevat químic en pols
  • 4-8 cullerades de té Matcha (en pols)
  • 1-2 culleradetes de llet

Preparació:

  1. En un bol posem els sucre i la mantega i batem fins que estigui tot ben integrat.
  2. Afegim un a un els ous, batent bé després de cada un i no afegint el següent fins que estigui ben integrat. Amb l’últim ou, podem afegir una cullerada de farina per tal que no qualli la massa.
  3. Poc a poc anem afegint el té matcha, el llevat i la resta de la farina (en 3-4 cops) i anem batent fins que tots els ingredients estiguin ben integrats.
  4. Afegim la llet, i acabem de batre.
  5. Preparem un motlle d’uns 20cm, i el posem al forn a 180ºC durant aproximadament 40 minuts o fins que quan punxem amb un palet, aquest surti net.
  6. Un cop estigui fet, el traiem del forn, i el deixem dins del motlle uns 10 minuts, refredant-se. Després el traspassem a una reixeta i deixem que s’acabi de refredar.

I després, ja sabeu què toca… A menjar! 😉

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