Palmeritas de hojaldre

6 Nov

Para mi cumpleaños también hice las típicas palmeritas de hojaldre, ya que me habían dicho que eran muy fáciles de hacer y quedaban muy buenas.

palmeretesAsí que improvisé un poco, fui a comprar unas cuantas láminas de hojaldre. Sobre el mármol de la cocina, puse bastante azúcar y encima puse una lámina. Después, encima de la lámina, tiré más azúcar y con un rodillo, fui estirando la masa hasta que se convirtió en una masa rectangular y se integró el azúcar.

Una vez estirada, empecé a enrollar por un lado, presionando un poco y antes de llegar al medio, enrollé el otro lado. Presioné entre ellos para que se enganchasen bien y fui a por un cuchillo que cortara 🙂

Cuando el rollo de hojaldre esté hecho, iremos cortando las palmeritas a la anchura que más os guste (normalmente es aproximadamente 1cm o así), e iremos colocándolos sobre una bandeja de horno con papel de horno, y bastante separadas.

Las pintáis con un poco de huevo, y tiráis más azúcar encima.

Ahora las ponéis en el horno a 200ºC unos 15-20 minutos hasta que estén tostaditas y vigilando que no se quemen.

Dejad enfriarlas en una rejilla y después las guardáis dentro de una caja metálica o un tupper de cristal que cierren bien hasta la hora de degustarlas 😉

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Pel meu aniversari també vaig fer les típiques palmeretes de pasta de full, que m’havien dit que eren molt fàcils de fer i quedaven molt bones.

palmeretesAixí que vaig improvisar una micona, vaig comprar unes quantes làmines de pasta de full, sobre el marbre de la cuina, i vaig tirar força sucre i a sobre i vaig posar la làmina. Després a sobre de la làmina i vaig tirar més sucre, i amb un rotllo vaig anar estirant la massa per tal que fos rectangular i també per integrar bé el sucre.

Un cop estirada, vaig començar a enrotllar per una banda, pressionant una mica, i abans d’arribar al mig, vaig enrotllar l’altra banda. Llavors vaig pressionar entre ells per tal que s’enganxessin bé i vaig anar a per un ganivet que tallés 🙂

Un cop fet el rotlle, anirem tallant les palmeretes a l’amplada que ens agradi, (normalment és aproximadament 1cm o així), i anirem col·locant-les sobre una safata de forn amb paper de forn, i força separades.

Les pinteu una mica amb ou, i hi tireu més sucre per sobre.

Llavors les poseu al forn a 200ºC uns 15-20 minuts fins que estiguin torradetes i vigilant que no es cremin.

Deixeu refredar en una reixeta i després les guardeu dins d’una caixa metàl·lica o un tupper de vidre que tanquin bé, i fins l’hora de menjar! 😉

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2 comentarios to “Palmeritas de hojaldre”

  1. isabel noviembre 17, 2014 a 2:27 pm #

    anna, yo también las hago así, son super fáciles y se acaban enseguida!!!
    me encanta tu blog, probaré otras cositas… je je….

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