Magic Lemon Cake

9 Oct

¿Queréis probar de hacer un pastel muy fácil, rápido y muy bueno? Pues entonces, probad el Magic Lemon Cake! 😛

magiclemoncake copiaLa gracia de este pastel es que aunque solamente preparas una masa, el resultado es un pastel con la parte inferior tipo flan y la parte superior tipo bizcocho esponjoso. El conjunto… delicioso! 🙂

Os dejo con la receta, ya veréis, ¡muy fácil!

Ingredientes:

  • 110g de mantequilla derretida y fría
  • 4 claras de huevo y 4 yemas de huevo
  • Unas gotas de vinagre
  • 150g de azúcar glasé
  • 110g de harina
  • Ralladura de un limón
  • 3 cucharadas de zumo de limón
  • 480ml de leche a temperatura ambiente

Preparación:

  1. Encendemos el horno a 160ºC. Preparamos un molde de 20x20cm (si es más grande os quedará como el mío ;D), con mantequilla para que la masa no se pegue.
  2. Montamos las claras a punto de nieve con unas gotas de vinagre (yo utilicé de manzana) para asegurarnos que se monten mejor. Las batimos hasta que se vean brillantes.
  3. En otro bol, mezclamos con unas varillas manuales las yemas con el azúcar glasé. Después añadimos la mantequilla derretida, la ralladura de limón y el zumo de limón. Mezclamos bien hasta que se hayan integrado perfectamente.
  4. A continuación, añadimos el resto de ingredientes, la harina y después, poco a poco, la leche, mientras vamos mezclando bien todo, hasta obtener una masa suave y cremosa.
  5. Añadimos las claras montadas en tres veces, con movimientos suaves para evitar que bajen.
  6. Tiramos la masa en el molde que hemos preparado previamente y lo ponemos en el horno durante unos 55 minutos.
  7. Una vez haya pasado este tiempo, lo sacamos del horno y lo dejamos enfriar durante 20 minutos.
  8. Después de los 20 minutos, pasamos un cuchillo finos por los laterales para facilitar el desmolde, y lo dejamos enfriar completamente.
  9. Si lo tenéis que consumir el mismo día, yo os recomiendo prepararlo por la mañana, para que esté bien frío, que está más bueno, o si no, lo podéis poner en la nevera y lo desmoldáis en el momento de servir.
  10. Yo lo hice la tarde anterior, para comerlo al medio día, lo dejé en la nevera, y al segundo plato lo saqué para que no estuviera tan frío. Entonces, al momento de servir, le añadí azúcar glasé por encima.

Nada más, ¡buen provecho!^^

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Voleu provar de fer un pastís molt fàcil, ràpid i molt bo? Proveu el Magic Lemon Cake! 😛

magiclemoncake copiaLa gràcia d’aquest pastís es que tot i que només fas una massa, el resultat es un pastís on la part de baix es tipus flam i la part de dalt tipus brioix esponjós. El conjunt… deliciós! 🙂

Us deixo amb la recepta, ja veureu, molt fàcil!

Ingredients:

  • 110g de mantega desfeta i freda
  • 4 clares d’ou i 4 rovells d’ou
  • Unes gotes de vinagre
  • 150g de sucre en pols
  • 110g de farina
  • Ratlladura d’una llimona
  • 3 cullerades de suc de llimona
  • 480ml de llet a temperatura ambient

Preparació:

  1. Encenem el forn a 160ºC. Preparem un motlle de 20x20cm (si és més gran us quedarà com el que meu ;D) amb mantega per tal que la massa no s’enganxi.
  2. Muntem les clares a punt de neu afegint-hi unes gotetes de vinagre (jo vaig utilitza de poma) per assegurar-nos que es muntin millor. Batre-les fins que es vegin brillants.
  3. En un altre bol, barregem amb unes varetes manuals els rovells amb el sucre en pols. Després hi afegim la mantega desfeta, la ratlladura de llimona i el suc de llimona. Barregem bé fins que s’integrin perfectament.
  4. A continuació, hi afegim la resta d’ingredients, la farina, i després a poc a poc, la llet, mentre anem barrejant-ho tot, fins obtenir una massa suau i cremosa.
  5. Afegim les clares muntades en tres cops, amb moviments suaus per evitar que baixin.
  6. Tirem la massa al motlle que hem preparat prèviament, i el posem al forn durant uns 55 minuts.
  7. Un cop hagi acabat, el traiem del forn i el deixem refredar sobre una reixeta durant 20 minuts.
  8. Després dels 20 minuts, passem un ganivet fi per tot el voltant del motlle per poder-lo desemmotllar amb facilitat, i el deixem refredar completament
  9. Si l’heu de consumir el mateix dia jo us recomano fer-lo pel matí perquè estigui ben fred, que està més bo, o bé poseu-lo a la nevera i el desemmotlleu quan l’hagueu de servir.
  10. Jo el vaig fer la tarda abans, per menjar-ho un migdia, el vaig deixar a la nevera, i al segon plat el vaig treure perquè no estigués tan fred. Llavors, al moment de servir, i vaig afegir sucre en pols per sobre.

Apa doncs, bon profit! ^^

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2 comentarios to “Magic Lemon Cake”

  1. Inés octubre 11, 2014 a 6:47 pm #

    T’informo que anem a provar de fer-lo ara mateix.

  2. Administrador junio 1, 2015 a 11:05 am #

    Reblogged this on Celler-Adocse.

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