Pastel de Sant Jordi

23 Abr

¡Feliz Sant Jordi a todo el mundo!

Este año he llevado al trabajo un pastel sencillito para celebrar la Diada de Cataluña: un bizcocho de natillas, relleno de mermelada de fresa, cubierto de crema de yema y fruta. A todo el mundo le ha gustado mucho, ¡así que muchas gracias a todos!

Pastis de Sant Jordi

Para hacer el pastel de natillas, aquí tenéis la receta. Y para la crema de yema, aquí os dejo con la receta…

  • 6 huevos
  • 350g de azúcar (la misma cantidad que huevos)
  • 30g de maicena
  • 180ml de agua mineral

Lo mejor es prepararla el día anterior, aunque no pasa nada si la hacéis el mismo día, aunque sí debe reposar un poquito en la nevera. Se baten los huevos como si fuera para hacer una tortilla y se añade el agua. Se bate un poco más y se cuela con un colador chino. En otro bol se mezcla el azúcar y la maicena, y luego se añade a los huevos, intentando que no se formen grumos. Después se pone a fuego lento, y vamos removiendo hasta que consigamos el espesor deseado. Se retira del fuego y se tira encima de una superficie fría (mesa, mármol) para que no se oxide. Una vez frío, se recoge y se guarda en la nevera.

Si os animáis a hacerla, ya veréis que es súper fácil y queda muy buena! 😉

Pa de pessic de Sant Jordi

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Feliç Sant Jordi a tothom!

Aquest any he portat a la feina un pastís senzillet per celebrar la Diada de Catalunya: un briox de natilles, farcit de melmelada de maduixa, cobert amb crema de gema i fruita. A tothom li ha agradat molt, així que gràcies a tots! 🙂

Pastis de Sant Jordi

Per fer el pastís de natilles, aquí teniu la recepta. I per fer la crema de gema, aquí us deixo la recepta…

  • 6 ous
  • 350g de sucre (la mateixa quantitat que d’ous)
  • 30g de mido
  • 180ml d’aigua mineral

Lo millor és prepara-la el dia anterior, però si no podeu, no passa res, amb una horeta a la nevera també està preparada per poder utilitzar-la. Es baten els ous com per fer una truita, i s’afegeix l’aigua. Es bat una mica més i es cola amb un colador xinés. En un altre bol es barreja el sucre i el midó, i s’afegeix als ous intentant que no es facin grumolls. Després ho poseu al foc lent, i aneu remenant fins que agafi l’espessor desitjada. Després ho aboqueu sobre una superfície freda (taula, marbre) per tal d’evitar que s’oxidi. I quan ja estigui freda, es recull, es guarda en un bol i a la nevera.

Si us animeu a fer-la ja veureu que és molt fàcil i queda boníssima! 😉

Pa de pessic de Sant Jordi

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4 comentarios to “Pastel de Sant Jordi”

  1. Maria abril 23, 2014 a 12:24 pm #

    Artistaza! Te una pintaca!!!!!

    • strawberryann abril 23, 2014 a 12:25 pm #

      Gràcies wapa!!!! 🙂 🙂 😉 Passa un feliç Sant Jordi per terres franceses! 🙂

      • Maria abril 23, 2014 a 12:29 pm #

        Yep, s’ha d currar pero es pot fer :p

  2. Administrador junio 7, 2015 a 3:39 pm #

    Reblogged this on Celler-Adocse.

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