¡Brownie Cheesecake para una despedida muy especial :)

21 Mar

Ayer fue para mí el último día que vería a una muy amiga mía en la agencia donde trabajo, así que, para agradecerle haberme ayudado a conseguir mi trabajo actual y por ser una gran amiga, decidí hacerle un pastel de despedida. El problema es que quiero hacer muchas cosas y muchas veces no tengo suficiente tiempo para hacerlas, así que opté por una receta muy fácil que vi en el blog de “El Rincón de Bea”. La verdad es que es tan fácil de hacer y el resultado es tan bueno, ¡que seguramente se convertirá en un habitual entre los pasteles que lleve como postre! 😉

Este fue el resultado, ¿qué os parece?

browniecheesecake1

Y el interior se veía así:

browniecheesecake_interior

Fue todo un éxito y, a mi amiga también le encantó, así que… ¡no se puede pedir más! 😉

Receta: Brownie-Cheesecake

Ingredientes para el Brownie

  • 185g de mantequilla sin sal derretida
  • 25g de cacao en polvo sin azúcar
  • 125g azúcar glass tamizado
  • 2 huevos L o XL
  • 125 gr. harina tamizada

Ingredientes para el Cheesecake

  • 285 gr. queso crema (Philadelphia)
  • 50 gr. azúcar glass tamizado
  • 2 huevos L o XL

Preparación:

  1. Encender el horno a 160º.
  2. En un bol batir la mantequilla derretida, el cacao, el azúcar, los huevos y la harina. Mezclar bien los ingredientes, hasta que consigamos una masa suave y sin grumos.
  3. Colocar la mezcla en un molde cuadrado de 20 x 20 cm., que habremos engrasado y colocado un papel de hornear en la base, para que luego nos sea más fácil el desmoldarlo. Y con una espátula, intentar dejar la masa nivelada.
  4. En otro bol, ponemos los ingredientes del cheesecake y batimos a velocidad baja, para que no coja aire, durante unos minutos, o hasta que la mezcla no tenga grumos y esté totalmente lisa.
  5. Vamos poniendo cucharada a cucharada de la masa del cheesecake sobre la masa del brownie, y con una espátula nivelamos  la masa para que quede uniforme.
  6. Con un cuchillo o una espátula fina, intentamos hacer un efecto marmolado sin pasarnos, para que el interior se vea un poco mezclado.
  7. Horneamos  durante 45 o 50 minutos.
  8. Dejamos enfriar dentro del molde sobre una rejilla y cuando esté frío lo metemos en la nevera hasta que vayamos a comerlo.

De verdad, ¡muy bueno! 🙂

browniecheesecake2

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Ahir era per mi l’última dia que veuria una molt amiga meva a l’agència on treballo, així que per agrair-li a haver-m’he ajudat a aconseguir la meva feina actual i per ser una gran amiga, vaig decidir fer-li un pastís de comiat. El problema meu és que vull fer moltes coses i moltes vegades no tinc el temps suficient per fer-les, així que vaig optar per una recepta molt fàcil que vaig veure al blog de “El Rincón de Bea”. La veritat és que és tan fàcil de fer i el resultat és tan bo, que segurament és convertirà en un habitual entre els pastissos que porti de postres! 😉

Aquest va ser el resultat, què us sembla?

browniecheesecake1

I l’interior es veu així:

browniecheesecake_interior

Va ser tot un èxit, i a la meva amiga també li va agradar, així que, no es pot demanar més! 🙂

Recepta: Brownie Cheesecake

Ingredients pel Brownie

  • 185g de mantega sense sal desfeta
  • 25g de cacau en pols sense sucre
  • 125g de sucre glaç tamisat
  • 2 ous L o XL
  • 125g de farina tamisada

Ingredients pel Cheesecake

  • 285g de formatge crema (Philadelphia)
  • 50g de sucre glaç tamisat
  • 2 ous L o XL

Preparació:

  1. Enceneu el forn a 160ºC
  2. En un bol batre la mantega desfeta, el cacau, el sucre, els ous i la farina. Barrejar bé els ingredients fins que aconseguim una barreja fina i sense grumolls.
  3. Col·loquem la barreja en un motlle quadrat de 20x20cm (jo no en tenia i vaig utilitzar quatre minis :D), on prèviament hi haurem posat mantega i hi haurem posat paper de forn a la base per tal que no s’enganxi al desemmotllar-lo. Amb una espàtula, procurem que la massa quedi anivellada.
  4. En un altre bol, introduïm els ingredients del cheesecake i batem a velocitat baixa, per tal que no agafi aire, durant uns minuts, o fins que la barreja no tingui grumolls i estigui llisa.
  5. Posar cullerada a cullerada la massa del cheesecake sobre la massa del brownie, i després amb una espàtula anivellar la massa per tal que quedi uniforme
  6. Amb un ganivet o una espàtula prima, fer l’efecte ‘marmolado’, que és simplement que es barregi una mica però sense passar-nos la massa per dins.
  7. Posem al forn durant 45 o 50 minuts.
  8. Deixem refredar sobre una reixeta.
  9. I després el posem a la nevera fins que el consumim.

De veritat, molt bo!

browniecheesecake2

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Una respuesta to “¡Brownie Cheesecake para una despedida muy especial :)”

  1. Maria marzo 21, 2014 a 5:47 pm #

    Mmmmmmm te molt bona pinta!!!

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