¡American Cookies! :D

8 Feb

Viernes 8 de febrero… ¡Empieza el Carnaval en Calafell!! :DD Y para celebrarlo me ha apetecido hacer galletas, cupcakes y pastelitos. Y es que en tres días de fiesta continua, se necesita mucha energía dulce! 😉

American Cookies

Hice galletas de Nutella, ultra fáciles, y también las típicas American Cookies. Ya me imaginaba que me iban a encantar… ¡y no me han decepcionado! Así que aquí tenéis la receta (un poco versionada por mí ;D), han salido muy buenas y yo no puedo parar de comerlas… ¡Me voy a empachar!

Ingredientes

  • 225g de mantequilla un poco desecha (pero cuando la utilicéis que no esté caliente, ¿eh?)
  • 200g de azúcar moreno y 100g de azúcar blanco
  • 2 huevos
  • Una cucharada de aroma/esencia de vainilla
  • 375g de harina
  • 1 cucharadita (de café) de bicarbonato sódico
  • ½ cucharadita de sal
  • 200g de chocolate fondant negro troceado o pepitas
  • 100g de chocolate fondant blanco troceado o pepitas
  • 120g de nueces troceadas

Preparación:

  1. Trocead el chocolate y las nueces. No es necesario que queden muy pequeños los trozos, la gracia es que los notes cuando muerdas la galleta.
  2. Encended el horno a 175ºC con fuego bajo y ventilador.
  3. En un bol, poned la mantequilla y el azúcar, y mezcladlo con una espátula de madera hasta que veáis que el azúcar se ha deshecho.
  4. Añadid los huevos uno por uno y batid con la batidora. Añadid también la esencia de vainilla y terminad de batir.
  5. Tamizad la harina sobre la mezcla que acabáis de preparar. Y con la espátula, mezclad los ingredientes hasta que quede una masa compacta. Añadid el bicarbonato sódico y la sal, y terminad de mezclar.
  6. Incorporad por último las nueces y el chocolate, y mezclad para que quede repartido.
  7. Forrad una bandeja del horno con papel de horno, y con dos cucharas soperas coged la masa de la cookie y combinad para formar una especie de semi-bola compacta. Dejad la bola en la bandeja y con una de las cucharas, chafadla un poco. No debe quedar ni muy fina ni muy redonda, ya que en el horno se redondeará y además crecerá, así que dejad un buen espacio entre una y la otra.
  8. Poned la bandeja en el horno a media altura, durante 10 minutos aproximadamente o hasta que los lados estén dorados. Se deben sacar cuando parecen que están un poco crudas, porque si no se endurecerán demasiado cuando se enfríen.
  9. Una vez fuera del horno, dejadlas reposar 5 minutos en la bandeja y luego trasladarlas con una espátula metálica a una rejilla.
  10. Y cuando estén frías…. ¡A comer!

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Divendres 8 de Febrer… Comença el Carnaval a Calafell!!! :DDD I per celebrar-lo m’ha vingut de gust fer galetones, cupcakes i pastissets! I es que són tres dies de festa continua i necessitarem energia!! 😉

N’he fet de Nutella, unes ultra fàcils i també he volgut provar les típiques American Cookies que ja pensava que m’encantarien… I així ha estat!! Així que aquí teniu la recepta (una mica versionada per part meva :DD), han sortit molt bones i jo no n’hi puc parar de menjar… M’empatxaré!!! 😉

American Cookies

American Cookies

Ingredients

  • 225 g de mantega una mica desfeta (però quan l’utilitzeu que no estigui calenta, eh?;))
  • 200 g de sucre ros i 100 de blanc
  • 2 ous
  • Una cullerada d’aroma/essència de vainilla
  • 375 g de farina
  • 1 culleradeta de bicarbonat sòdic
  • ½ culleradeta de sal
  • 200 g de xocolata fondant trossejat o pipetes de xocolata
  • 100 g de xocolata fondant blanc trossejat o pipetes de xocolata blanca
  • 120 g de nous trossejades

Preparació:

  1. Trossegeu el xocolata i les nous. No fa falta que quedin molt petits els trossos, la gràcia es que els notis quan mossegues la galeta.
  2. Enceneu el forn a 175ºC amb foc baix + ventilador
  3. En un bol, posseu-hi la mantega i el sucre i barregeu amb una espàtula de fusta, fins que vegeu que el sucre està desfet.
  4. Afegiu ara els ous un per un i bateu amb la batedora. Afegiu també l’aroma de vainilla i acabeu de barrejar.
  5. Tamiseu la farina sobre la mescla que acabem de preparar. I amb una espàtula de festa, barregeu els ingredients fins que quedi una massa compacta. Afegiu ara el bicarbonat i la sal, acabeu de barrejar.
  6. Incorporeu per últim les nous i el xocolata, i barregeu perquè quedin repartits.
  7. Forreu una safata del for amb paper de forn, i amb dos culleres soperes agafeu la massa de la cookie, i combineu per formar una espècie de semi-bola compacta. Deixeu la bola a la safata amb una de les culleres i amb l’altra aixafeu-la una mica.  No ha de quedar molt fina i rodona, ja que al forn ja s’arrodonirà. Ah! I deixeu força espai entre elles, perquè creixien i sinó se us ajuntaran.
  8. Poseu la safata dins del forn a mitja altura durant 10 minuts o fins que les vores es comencen a daurar. S’han de treure en aquest moment, com si estiguessin poc fetes, ja que sinó se us enduriran massa.
  9. Un cop tretes del forn, deixeu-les reposar 5 minuts a la safata, i després amb una espàtula metàl·lica, traieu-les amb conte perquè no se us trenquin, i deixeu-les refredar sobre una reixeta.

I, ja està… Enjoy!! 😀

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Una respuesta to “¡American Cookies! :D”

  1. Administrador mayo 21, 2015 a 1:13 pm #

    Reblogged this on Celler-Adocse.

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